Jobba hos oss

 

Butiksäljare

Mattssons Foto & Video AB

Butikssäljare, fackhandel

Kommun: Lund

Kvalifikationer

Om jobbet

Om jobbet

Vi söker nu en serviceinriktad och engagerad säljare till vår butik, som vill inspirera fler till att utvecklas inom foto. Som säljare hos oss kommer du - ge varje kund det lilla extra - bjuda på dig själv, ta ansvar och vara en lagspelare - packa upp varor och se till att det är snyggt exponerat i butiken

Vem söker vi?

Vi tror att du brinner för försäljning, har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik och ger gärna det lilla extra. Du gillar när det är full fart, är en bra problemlösare och vet att det gynnar alla när vi jobbar tillsammans har roligt på jobbet. Du har erfarenhet av att arbeta i butik, gärna inom foto & video och är över 18år.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett kul jobb i ett företag som utrustar allt från yrkesfotografer till hobbyfotografer. Du kommer ha kollegor och dagligen träffa kunder som delar ditt stora intresse inom foto & video. Vi är ett team med duktiga och engagerade medarbetare som trivs tillsammans och jobbar åt samma gemensamma mål.

Tjänsten är på ca 20 timmar/ vecka fördelat på vardagar och helger men kan bli mer om intresse finns.

Om oss!

Vi som arbetar på Mattssons foto & video har tillsammans många års erfarenhet & kunskap inom försäljning av fotoutrustning.

Vårt engagemang, kunskap och intresse för foto & video gör oss unika och skapar stolthet för vårt yrke och ger oss arbetsglädje.

När vi trivs på jobbet trivs även våra kunder hos oss. Engagemang, omtanke, samarbete och en helhjärtad passion för foto & video är vår gemensamma styrka som gör det möjligt för oss att utvecklas som arbetsgivare, samt ge det lilla extra till våra kunder.

Företaget Mattssons Foto & Video AB grundades 1921 och är idag en av de äldsta fotobutikerna i Sverige och har en ständigt växande e-handel

Om anställningen

Kontakt