NSO

NSO Northern Sport Optics grundades 2023 av Jonas Wernbo och Henrik Wernbo, båda med lång erfarenhet inom Sport Optic-branschen.

Northern Sport Optics föddes ur viljan att lösa ett problem, och att utveckla produkter utan att kompromissa med kvalité och prestanda. Som många andra har vi sett en utveckling där många produkter försämras i både kvalité och materialval, allt för att nå en viss prispunkt. Så vi bestämde oss för att försöka vända den trenden. Med erfarenhet, branschkunskap och våra kontakter hos tillverkare, bestämde vi oss för att skapa ett nytt varumärke vars produktutveckling utgår från kvalitet och hög prestanda, istället för från en förutbestämd prisnivå.”

NSO Northern Sport Optics produkter är designade för att användas i det tuffa nordiska klimatet. Nordens natur är unik, från de arktiska och subarktiska trakterna i norr till de ljumma, varma områdena i söder. Produkterna måste stå pall i alla väder. Produkter för den moderna friluftsmänniskan.

NSO Northern Sport Optics mål är att leverera toppkvalitet genom hela modellprogrammet. Vi vet från många års erfarenhet att kvalitet är avgörande för varje lyckad utflykt. Genomgående har produkterna en användarvänlig design, påkostade materialval och 10 års garanti.

NSO Northern Sport Optics produkter säljs via noga utvalda återförsäljare för att erbjuda bästa kunskap och service.